Använd en banderoll för att synas

Banderoller är ett perfekt val för den som vill få sin åsikt hörd. Oavsett om det är en protest eller reklam för en ny film, är det ett effektivt sätt att synas. En banderoll drar blickar till sig och är ett plånboksvänligt alternativ när det kommer till reklam.

Banderoller används i många olika sammanhang så som vid fotbollsmatcher, reklam för en ny produkt eller till exempel vid viktiga arbeten utmed vägen eller på en byggnad. Då en banderoll befinner sig utomhus oavsett väderlek är det viktigt att den är gjord i ett bra material. Placeringen brukar även vara högt upp för att nå ut till en större målgrupp. Därför är det bekvämast för alla inblandade om banderollen håller hög kvalité och inte går sönder medan den sitter uppe. Om du som kund är osäker på vilket material som passar bäst går det utmärkt att få hem varuprov.

Få hjälp att utforma personliga banderoller.

Leveransen av banderoller är 8 arbetsdagar men för den som behöver sin leverans akut finns det expressleverans. Vid expressleverans av banderoller med tryck är det viktigt att höra av sig och beställa så snabbt som möjligt via telefon eller email. Designen på banderollen får ni hjälp med kostnadsfritt. Det fungerar att skicka in tryckfärdiga original direkt och då görs även en kontroll så att originalet klarar av processen.

Prislista finns på hemsidan där ni kan räkna ut hur mycket det kommer kosta. Blandning av material, storlekar och original är helt okej vid samma beställning. För att er beställning ska gå så smidigt som möjligt får ni all den hjälp ni behöver i form av rådgivning och tips. Samt att ni får konfektionering som ingår i priset vid beställning av banderoll.