Smart att satsa på retrofit

Med retrofit kan ni göra era gamla verktygsmaskiner nya igen. Om du vill veta mer om retrofit, så kan du vända dig till Timab som sysslar med just detta. Ett annat ord för det, det är maskinrenovering. Fast en ganska så avancerad sådan. Man gör lite mer än att bara renovera. Det går till exempel att bygga om dem eller uppgradera dem. Timab kan även erbjuda flera olika tjänster:

  • Maskinpark
  • Renoveringar
  • Arbetsplatsarbeten
  • Specialitet
  • CAD & Konstruktion

Sedan så kan de även bygga nya maskiner, specialmaskiner och fixturer.

Få en bra maskinrenovering

En retrofit kan vara värt att göra, istället för att köpa in nyare, mer moderna maskiner. De ni redan har, de kan nämligen många gånger göras om och uppgraderas. Det så att de passar era nya behov som kanske uppstått. Med en retrofit kan era maskiner renoveras från grunden, sedan få de uppgraderingar den behöver, som ny teknik till exempel.

Det går bra att få denna renovering av maskiner utförd på plats hos er. Det kan vara särskilt bra om det är tunga maskiner. Timab kan ta hand om maskiner som väger uppåt 30 – 40 ton i deras verkstad. Blir dom tyngre brukar de renovera maskinerna på plats, eller plocka hem delar av maskinen.

Renovering av maskiner

Själva ordet retrofit, det betyder helt enkelt ”att ersätta något, med något nytt”. Det är just vad denna typ av renovering handlar om. Era gamla maskiner görs om så att de kan möta de nya krav som kanske ställs på dem. Dessutom kan Timab hjälpa er med delrenoveringar, anpassningar, service med mera.